1910
2021
mutfak,tezgah,arası,cam,panel,kaç,cm,olmalı

Mutfak tezgah arası cam kaç cm olmalı?

Mutfak tezgah arası cam kaç cm olmalı? diye soru geldiğinde bunun net bir cevabını veremiyoruz. Kullanılan mutfak tezgahı ve Mutfak dolapları farklılık gösterdiği için bununla birlikte kullanılan tezgah arası alan her mutfakta bir standartı olmadığı için net bir ölçü veremiyoruz.Mutfaklarınızda dekorasyon değişikliği yaparken kullanılacak olan mobilyalar ve tezgahların ölçülerinin doğru ayarlanması önemlidir. Tarz ve estetik açısından dikkat çekici olan mobilya ve tezgahların, ölçü açısından da mutfakla uyumlu olması önemlidir.

Mutfak tezgahı ile dolap arası kaç cm olmalı?

Mutfak tezgahı ile dolap arasındaki mesafe özellikle cam panel montajı için çok önemlidir. Yeni bir mutfak yaptırıyorsanız yada mutfak dekorasyonunda yeni bir tasarıma gidiyorsanız, ortalama mutfak tezgahı ile dolap arası en az 60cm olmalıdır. Yeni nesil mutfak tasarımlarında ankastre mutfaklar önem kattığı için ortalama 3- 5 cm onların yüksekliğine yer verildiğinde 65-70cm ideal gibi durmaktadır. 

Mutfak tezgah arası cam panellerin led yerleşiminide göz önünde bulundurmamız gerekmektedir. Özellikle tezgah arası cam panele akşamları hoş bir görüntünün yanında aydınlık görevide sağlamaktadır. 

Mutfak tezgahı kaç cm olmalı?

Bu konu aslına bakarsanız bizim uzmanlık alanımız değil ama edindiğimiz tecrübeler yaptığımız sayıyısız mutfak tezgah arası cam panel montajında karşılaştığımız durum az çok fikir edinmemizi sağladı. Mutfak tezgahları yerden ortalama 80 - 85 cm arası yükseklikte durmaktadır. Bununda kendi içerisinde bazı önemli sebebleri yer almaktadır. Altta çamaşır makinesi, dolap kapağı payı, ayaklar yada mermer dikeçler önemli parametreler arasında yer almaktadır. 

Mutfak tezgahlarının genişliği ise dolap kapağınızın üzerindeki tutma kulplarına kadardır onlarda genellikle 3 cm civarındadır 60 cm dolabınız olduğunuz varsayarsak 63 cm mutfak tezgahı genişli olmalıdır.

Avrupa Mutfak tezgah arası cam panel sistemleri

Firmamız, tezgah arası cam panel hususunda 7/24 destek vermektedir, Merak ettiğiniz konuları yada tezgah arası cam ücretleri konusunda bilgi almak için  0507 241 4345 yada 0535 297 0577 numaralardan ulaşabilirsiniz.