Whatsapp

Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama

Sunduklarımız

Çalışmanın Detayları:

Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama montajı yapılmıştır. 3d mutfak tezgah arası cam panel kaplama montajı çalışmalarımız İstanbul Avrupa yakası tüm ilçelerimize cam mutfak montajı yapmaktayız. Katalog sayfamızdan manzara tek renk düz renk modellerden seçebilirsiniz, ekonomik fiyatları ile değerli siparişlerinizi bekleriz.

Mutfak tezgah arası cam mutfak alınlıklarında artık seramiklerin yerini alan görüntü kalitesi ilede mükemmel bir ürün olan mutfak tezgah arası cam her geçen gün mutfaklarda yerini almakta. Mutfak tezgahı ile üst dolap arasına yapılan cam temperli camdır. Kalınlık olarak 6 mm kalınlıkta yapılmaktadır, temperli camlar kırılmalara karşı dayanıklı camlardır cam etrafına rodaj yapılarak el kesmelerinin önüne geçilir. Panoramik resim olarak baskıları yapılmaktadır mutfak boyutları dar ve uzun olmasından dolayı panoramik ve yüksek çözünürlükte resimler kullanılmaktadır.

Mutfak tezgah arası cam modellerinde 3d tezgah arası cam secilen resimlere göre önem taşır eğer resim derinlikli ve 3 boyutlu ise 3d olarak gözükmektedir mutfak tezgah arası cam katalog bölümünden sececeğiniz resimler mutfaklar için tasarlanmış olup uygun derecededir.

Sarıyer mutfak tezgah arası cam panel, sarıyer cam mutfak, sarıyer tezgah arası cam, sarıyer cam tezgah arası, sarıyer manzaralı cam, sarıyer 3d cam, sarıyer cam alınlık, sarıyer resimli cam kaplama, sarıyer tezgah üstü cam

 

Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama Sarıyer Mutfak dolap arası 3d cam kaplama

Diğer Çalışmalar:

HEMEN ARA